Boende (standardpaket, Socadalen)

Vi använder oss av två olika lodger vid våra standardpaket. Vilken det blir bestämmer vi så sent som möjligt för att kunna anpassa oss till rådande förhållanden.
Alternativ 1: Denna fiskelodge av klassiskt snitt ligger endast ett välsträckt flugkast från älven Idrija. Här kan du avnjuta din frukost medan du spanar efter vak i älven. Rummen håller hög standard och har en vacker utsikt över Idrija. Personalen är vana vid flugfiskande gäster och gör allt för att du ska trivas. Maten som serveras håller hög kvalitet med traditionella inslag från det slovenska och italienska köket.


Alternativ 2: En kombinerad fiske- och skilodge som ligger vackert belägen på en höjd mellan de höga bergen med utsikt över Idrija. Rummen håller hög standard, du har tillgång till bastu och jacuzzi i relaxavdelnigen samt en utomhuspool. Resturangen erbjuder fantastiskt god mat från det slovenska köket. Efter middagen kan man avnjuta en drink eller en kopp kaffe i loungen. Sämre kan man ha det efter en hel dags fiske! Som flugfiskare kommer du absolut att trivas här.


Language selection:
Swedish English
Flyfishing Guide Slovenia - Phone: +46 73 0847217 - Skicka e-post