Boende (exklusivt paket)

Fiskelodgen ligger högt belägen endast ett par minuter från flera av Soca-dalens finaste strömmar, hela anläggningen känns genuin och andas verkligen fiske i varenda vrå. Frukosten som serveras i lodgens restaurang är fantastisk och innehåller allt man kan önska för att ladda upp för ytterligare en dag vid vattnet. Under middagens gastronomiska utsvävningar bjuds man ofta på delikata vilträtter jagade och anrättade av ägaren själv som tidigare drev restaurang med Guide Michelin-stjärna.


Vinkällaren som är uppförd under 1700-talet har det mesta att erbjuda av vin och smakrikt lufttorkat kött i olika varianter. Att få sitta i den här miljön efter en dags fiske eller söka svalka under de hetaste timmarna mitt på dagen är en härlig avkoppling för de flesta.


Anläggningen drivs mycket professionellt av familjen Gasparin som verkligen har en brinnande passion för både mat och fiske.


I flugbindningsrummet finns högklassigt material tillgängligt för den som skulle få slut på sitt favoritmönster eller bara drabbas av bindabstinens (vi vet hur besvärligt det kan kännas). Vill man utnyttja tiden till fiske istället så är det bara att botanisera bland de 10 000-tals färdigbundna flugor som erbjuds.


Stugorna är relativt nybyggda och mycket fräscha. De enda klagomålen har gällt att den branta trappan upp till sovrummen kan upplevas besvärlig efter längre besök i den fantastiska vinkällaren.


Language selection:
Swedish English
Flyfishing Guide Slovenia - Phone: +46 73 0847217 - Skicka e-post